Naar de Cinema I

Maart is aangebroken en dit betekent dat we weer een stapje dichter bij de lente komen. Laat de winter nog maar even buiten tekeer gaan en geniet van een cinemabezoek. Deze films zullen vanaf woensdag (04/03/2020) te zien zijn in een UGC- of Kinepoliszalen.

The Invisible Man

The Invisible Man is een horrorfilm onder regie van Leigh Whannell die eerder ookal een van de bedenkers was van de Saw films. In The Invisible man pleegt de rijke wetenschapper Adrian Griffin (Oliver Jackson-Cohen) zelfmoord en laat hierdoor een groot deel van zijn vermogen achter voor zijn vrouw Cecilia Kass (Elisabeth Moss). Cecilia vermoedt dat Adrian zijn dood in scène heeft gezet, dit gevoel wordt enkel groter door een reeks van bizarre gebeurtenissen die dodelijk aflopen. Meer en meer begint Cecilia gek te worden en probeert ze te bewijzen dat een onzichtbare man haar achterna zit.

Regie: Leigh Whannell (Insidious: Chapter 3)

Met Elisabeth Moss (The Handmaid’s Tale) en Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House).

GenreHorror
Duur2:04
TaalEngels
Land van oorsprongAustralië/USA

Papi Sitter

De voormalige Franse rugbyspeler Philippe Guillard is al sinds enkele jaren een regisseur en scenarioschrijver. Nu na een pauze van 5 jaar en rugbyanalist te zijn heeft hij zijn 3e film uitgebracht als regisseur genaamd Papi Sitter. In Papi Sitter krijgen twee grootvaders de taak om hun kleindochter in het oog te houden tijdens haar eindexamen, dit loopt echter niet gesmeerd. De twee grootvaders (de ene een oude politiecommissaris en de andere de voormalige eigenaar van exclusieve nachtclubs in Latijns-Amerika) hebben beiden een sterk karakter en ook hun kleindochter is temperamentvol.

Regie: Philippe Guillard (Le Fils à Jo)

Met Camille Aguilar (le ciel attendra), Gérard Lanvin (pension complète) en Olivier Marchal (Carbone)

GenreKomedie
Duur1:30
TaalFrans
Land van oorsprongFrankrijk

Onward

In een fantasiewereld vol met elfen, zeemeerminnen, kabouters, eenhoorns, trollen en zoveel meer, gaan twee elfenbroers Ian (Tom Holland) en Barley (Chris Pratt) opzoek doorheen de hele wereld of er nog magie bestaat. Deze magie hopen ze te vinden om hun dode vader terug op te wekken. Dat is het verhaal in de Animatie film Onward van Dan Scalon.

Regie: Dan Scanlon (Monsters University)

Met de stemmen van Tom Holland (spider-man) en Chris Pratt (Guardians of the galaxy)

GenreAnimatie
Duur1:42
TaalEngels
Land van oorsprongUSA

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

mariedepooter1.wordpress.com/

Journalistiek portfolio

LANGS DE LIJN

De voetbalwereld omgezet in een blog

COLLECTIEF CREAT(N)IEF

Welkom op COLLECTIEF CREAT(N)IEF!

Weckpot

Experimenteren met fermenteren

Taboe Moe

Een blog vol getuigenissen om taboes te doorbreken.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag