Spotlight XII: Empire

Altijd al willen weten hoe het eraan toe gaat in een familiebedrijf die tracht de grootste te worden op het vlak van muziek? En ben je fan van drama en in deze context veel drama? Dan presenteer ik u Empire.

Na 17 jaar in de gevangenis komt Cookie Lyon (Taraji P. Henson) eindelijk vrij. Dit is een grote verrassing voor haar ex-man Lucious Lyon (Terrence Howard) en haar kinderen Andre (Trai Byers), Jamal (Jussie Smollett) & Hakeem (Bryshere Y. Gray). In die 17 jaar dat ze weg was is er veel veranderd: Lucious is een van de meest iconische rappers geworden en hij leidt een muzieklabel ‘Empire’. Andre is de meest geschikte opvolger voor zijn vader na zijn studies aan Wharton Business School. Jamal en Hakeem zijn de zonen die het talent hebben geërfd, zij bouwen beide aan hun carrière als muzikant. Cookie probeert er nu te zijn voor haar zonen en wil een deel van het bedrijf van haar ex-man.

Jussie Smollet is vanaf seizoen 6 niet meer te zijn. Dit is een gevolg van het indienen van een valse klacht. De valse klacht was dat Smollett werd aangevallen wegens racistische en homofobe redenen.

Seizoenen6
Afleveringen103

Schrijver/bedenker: Lee Daniels (The Paperboy) & Danny Strong (The Hunger Games: The Mockingjay part 1 & 2)

Met: Taraji P. Henson (Hidden Figures), Terrence Howard (Dead Man Down), Trai Byers (Americons), Jussie Smollett (Alien: Covenant) & Bryshere Y. Gray (Canal Street)

GenreDrama
Duur42 Min
TaalEngels
LandUSA
NetwerkFOX

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

mariedepooter1.wordpress.com/

Journalistiek portfolio

LANGS DE LIJN

De voetbalwereld omgezet in een blog

COLLECTIEF CREAT(N)IEF

Welkom op COLLECTIEF CREAT(N)IEF!

Weckpot

Experimenteren met fermenteren

Taboe Moe

Een blog vol getuigenissen om taboes te doorbreken.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag